Thursday, 21 October 2021

THE PROMISED LAND: COVID-19 MENINGKAT!! ADAKAH KJ MASIH LAGI MAHU "BERPERANG"

Bismillahhirrahmannirrahim.

Alhamdullilah. Allah SWT masih lagi memperkenankan doa kami, makhluk makhluk yang ikhlas hati berjuang dalam menegak dan menyampaikan kebenaran yang dibawa olih Baginda Rasullullah saw tanpa was was.

Pada posting bertarikh 16hb October telah saya nyatakan bahawa "perjanjian untuk kemaslahatan tentang Covid 19" telah dibatalkan serta merta sebab Menterinya iaitu KJ dengan angkuh telah mengugut insan insan yang tidak mahu divaksin ini dengan bermacam cara.

Kerana KJ, KKM dan Kerajaan PN 2.0 9 bulan telah dengan sombong mengatakan bahawa pergerakkan insan yang tidak mengambil vaksin akan disekat seolah olah makhluk ini adalah "pembawa virus"maka kau hadaplah musibah yang datang ini 

Alhamdullilah!!! Mereka rasa mereka paling berkuasa dan bolih menentukan segalanya!!!

Hahaha 😆😆😆😆

Telah dijanjikan bahawa mulai 18 Obtober 2021, kes jangkitan Covid 19 dan angka kematian kerana Covid-19 akan meningkat.

Masih mahu berkeras!!!

Janji Allah SWT Benar!!!

Semenjak 18 Obtober sehingga hari ini, angka jangkitan sudah mula menunjukkan angka menaik dan angka kematian juga sudah 3 hari berturut turut berada pada angka menaik dan kematian hari ini adalah 96 orang. Dan hospitals hospital telah mula menunjukkan angka peningkatan kemasukkan pesakit Covid.

Dapatkah "sains dan data' yang diimani olih golongan songsang Agama ini iaitu golongan yang menafikan Sunnah Rasullullah dalam beribadah ini dapat menafikan doa doa insan yang ikhlas kerana Allah SWT?

Selagi KJ, KKM dan Kerajaan PN2.0 9 bulan ini, tidak merubah pandangan serta memberi kelonggaran terhadap kelompok yang tidak mahu mengikut kehendak "hadith WHO" yang memaksa untuk divaksin, selagi itu masaalah tidak akan selesai.

Sanggup kah KJ, KKM dan Kerajaan PN 2.0 9 bulan ini menghadapi sekali lagi gelembong tsunami Covid 19 menerjah negara???.

Semuanya terpulang kepada anda!!

Bala Allah SWT mulai turun selepas 18 hb October, renungkan!!!

Covid 19 meningkat, banjir mula melanda dan politik sedang kucar kacir, rakyat tengah sengsara..

Hahahaha dalam banyak banyak kawasan , kawasan KJ iaitu Rembau pula telah menerima tempias iaitu banjir!!!

Semuanya sedang menunggu masa.

Siapa bakal dibenam dan siapa bakal terbenam...tunggu !!!!

Cahaya Al Majid.


No comments:

Post a Comment