Wednesday 31 August 2022

THE PROMISED LAND : SUMPAH LAKNAT NAJIB : SIAPA YANG KENA!!?

Bismillahhirrahmannirrahim.

Pada kali pertama Najib melafaskan "sumpah laknat", percaya atau tidak, Atok, telah dimasukkan ke IJN lebih dari 1 bulan. Samaada kejadian itu merupakan kifarah terlaknat akibat "sumpah" Najib atas nama Allah SWT,.terpulang kepada Tuan Tuan menilainya.

Mengenai sumpah laknat Najib yang kedua kalinya juga telah saya postkan diBlog.ini juga.

Dan Najib tetap mengulangi lafas dan sumpahnya dan memanjanjatkan permintaannya kehadrat Allah SWT yang dilakukan didalam Rumah Allah . 

Walaupun ramai manusia masih meragui kebenaran yang terselindung ini, namun beliau tetap menafikan bahawa beliau tahu akan transaksi tersebut.

Saya tidak akan ulas tentang sumpah laknat tersebut, tetapi sekiranya semuanya adalah fitnah' yang dipakaikan ditubuh badan Najib, dan diratib berulang ulang olih musuh politik beliau, inshallah,. Covid 19 yang dipakaikan pula olih Sang Pencipta kebatang tubuh Mahathir , Allahhuakbar, adakah.ini tanda besar pengakhiran yang menyeksakan buat Mahathir?

Sekiranya tangan beliau bersih , inshallah, beliau akan segera pulih tetapi sekiranya beliau merupakan "punca  nyalaan.fitnah tersebut" , Allahhuakbar,.siksaan akan berpanjangan . 

Asbab Covid 19 ini, bakal merosakkan setiap inci organ organ dalam tubuh badan beliau dan .....

Nantikan perkabaran...siapa lagi yang kena selepas ini.

Cahaya Al Majid.

No comments:

Post a Comment