Sunday, 8 April 2012

Campur tangan Yahudi dalam Politik Malaysia

                                        :POST YANG SAYA AMBIL DARI WAK JENGKOL
CAMPUR TANGAN YAHUDI DLM POLITIK MALAYSIA
POST YANG SAYA AMBIL DAR

Anda penyokong Yahudi? Anda akan kata "tidak", tetapi bukti menunjukkan sebaliknya. 

im-jangka1

Dah terang lagi bersuluh. Bagaimana mahu menafikan penglibatan Yahudi dalam usaha meruntuhkan kedaulatan dan kemajuan sebuah negara yang harmoni, aman dan makmur? Dasar mereka tetap sama iaitu melaga-lagakan etnik utama dan membangkit beberapa persepsi negatif terhadap pemerintah. Mereka tidak akan membenarkan mana-mana negara Timur terutamanya yang mewakili umat Islam terus membangun dan berjaya menjadi negara maju.

Pakistan disabotaj melalui pelbagai cara bagi menghalang kemajuan bangsa Pashtun (dibimbangi mewakili kebangkitan alMahdi melalui Pemuda Bani Tamim). Setelah Pakistan dilihat mampu membangunkan tenaga nuklear, saintis Pakistan akan mampu menjual teknologi ini kepada negara-negara Islam yang lain. Bagi menghalang kebangkitan nuklear negara Islam, Pakistan terpaksa ditekan akhirnya dipaksa melalui hari gelap terhasil dati berbagai konspirasi yang tak kunjung tamat. Sains nuklear Pakistan mesti dikawal sepenuhnya. 

Malaysia juga tidak akan dibiarkan untuk maju. Malaysia akan dihalang dari menjadi negara maju. Wawasan 2020 mesti digagalkan. Negara Islam tidak boleh dibenar menjadi pesaing Israel. Untuk itu, kita akan lihat bagaimana mereka berikhtiar mengganggu sistem politik negara ini dengan membangkitkan rasa tidak puas hati rakyat.

Malaysia dicurigai kerana masih didominasi oleh orang Melayu. Bagi Yahudi, Melayu ini penuh dengan misteri. Kekuatan ilmu kebatinan Melayu masih dikaji oleh Universiti Yahudi yang khusus membawa fahaman Kabbalah. Ia masih dikaji bagaimana Ilmu Kebatinan Melayu tenggelam dan samar apabila Melayu menerima Islam sebagai anutan. Mereka amat bimbang kebangkitan bangsa ini. Setelah Islam, Kebatinan Melayu telah berasimilasi dengan ilmu Tauhid, menjadikan ianya lebih ampuh. Akhirnya ia menjadi rahsia terpendam dalam penyembunyian.

Bagi mengawal Melayu dari kembali kepada tradisi dan pengamalan Tauhid Kebathinan ini, Melayu mesti dikawal oleh Islam Baru (Moderat) yang mengenepikan unsur tasauf. Islam akan menjadi lemah dan menjadi sama sahaja tarafnya dengan agama lain. Yahudi dan Israel akan terselamat dari gangguan menakutkan dari King of the East.

Bagaimana mereka akan kawal kebangkitan Melayu? Jalan paling mudah ialah mengangkat "proksi" mereka menjadi pemimpin. Rosakkan struktur masyarakat Islam dan sistem Raja Melayu. Jika boleh, hilangkan kekuasaan Melayu dalam pentadbiran negara. 

NGO Yahudi Didik Pembangkang Bagaimana Cara Untuk Menumbangkan Sebuah Kerajaan
Kerja-kerja jahat yang dilakukan oleh dua badan NGO Asing tajaan Yahudi dalam mencampuri urusan politik negara telah mengundang rasa marah dan tidak puas hati ramai pihak terutama sekali dari umat Islam negara ini.

Rasa tidak puas hati yang disuarakan oleh rakyat Malaysia dalam isu campur tangan NGO asing ini juga turut disokong oleh ahli kongers Amerika sendiri dengan menyatakan amaran agar jangan campur tangan dalam hal urusan politik di Malaysia.

Penafian yang dibuat sebelum ini oleh pemimpin dan penyokong Pakatan Pembangkang bahawa mereka tidak pernah terlibat atau mengambil bahagian dalam mana-mana seminar atau program yang di anjurkan oleh NGO tajaan Yahudi ini ternyata meleset sekali.

Teguran yang dibuat oleh ahli kongres Amerika terhadap dua badan NGO negaranya iaitu NDI dan KAF yang terlibat dalam campurtangan urusan politik Malaysia, telah membuktikan memamg benar Pakatan Pembangkang bersekongkol dengan Yahudi untuk menjahanamkan sistem demokrasi yang sekian lama subur di negara ini.

Rakyat perlu buka mata dengan lebih luas supaya dapat melihat siapa sebenarnya yang berada di sebalik tabir, mencorak segala pergerakan parti politik yang bernaung di bawah Pakatan Pembangkang kerana segala taktik dan strategi yang digunakan oleh Pakatan Pembangkang dalam menyerang Kerajaan dilihat hampir sama dengan apa yang terkandung dalam menifesto Yahudi untuk menakluk dunia atau lebih tepat lagi disebut 'Protocol Zion'.

Sebagai Rakyat yang berfikiran waras, pasti akan merasa pelik jika ada NGO asing dari luar sanggup menyalurkan dana dalam bentuk sumber keewangan yang banyak dan khidmat nasihat kepada parti politik di Malaysia terutama Pakatan Pembangkang secara PERCUMA tanpa mengharapkan apa-apa.Tidakah kita sebagai Rakyat merasa hairan apabila NGO asing ini seperti NDI dan KAF hanya memberi tunjuk ajar dan nasihat kepada pemimpin politik Pakatan Pembangkang tentang bagaimana cara-cara untuk menumbangkan sesebuah kerajaan yang dibentuk melalui sistem demokrasi.

Rakyat diingatkan sekali lagi supaya lebih berhati-hati dan sentiasa berwaspada dengan tindak tanduk parti politik Pakatan Pembangkang. Rakyat wajib menolak mana-mana parti politik yang secara terang-terangan menggunakan khidmat Yahudi bertujuan untuk mengancam keharmonian negara.

sumber: Wak Jengkol

1 comment:

  1. Memang pelik makin ditomah dihina dikeji dikongkong pemikiran sejak dijajah minda maka makin kuatlah asakkan gelombang untuk membuatkan minda kita untuk bangun dari tidur, iaitu banggun dari tilam nafsu, bantal nafsi dan selimut sekular untuk BERANI berfikir dan mempersoal "apakah aku dijalan yang benar".

    ReplyDelete