Tuesday, 27 November 2012

"MAJUJ" MENGHAMPIRI PUNCAK DIBUMI MELAYU :PERSAMAAN MAJUJ &TERRACOTTA : SEPET MATANYA , LUAS DAHINYA DISEBUT DIDALAM HABITH NABI

TENTERA ' TERRACOTTA @ BANGSA MAAJUJ  YANG DI BENTUK UNTUK PERINGATAN KAUM AKHIR ZAMAN. DAN KINI TENTERA TERRACOTTA BERTUKAR CORAK MENJADI TENTERA YANG MEMBAWA ' BALA' KEMANA BUMI YANG MEREKA PIJAK. KEUTAMAAN MEREKA KEKAYAAN DIRI DAN 'BERSEKUTU' DAN 'BERSATU' DENGAN KAUM YANG SEALIRAN DENGAN MEREKA.\KEPERIBADIAN MEREKA NAMPAK BAIK TETAPI 'BERAJENDA' KELICIKAN MEREKA  MAMPU MENJERAT SEMUA. KETAATAN KEPADA BANGSA DAN BUDAYA TIADA SIAPA BOLEH MENGUGAT.
KETUA UMUM TENTERA TERRACOTTA. PERCATURANNYA DENGAN MEMBAWA SINGAPURA KELUAR DARI MALAYSIA MEMBUAHKAN HASIL. KELICIKANNYA SERTA CUBAAN MEMBAWA TERRACOTTA ELIT DIPERSADA DUNIA TELAH MENCAPAI KEJAYAAN. LIHAT KEJAYAAN SINGAPURA.SELURUH WARGA SINGAPURA DIDALAM GENGGAM.
PANGLIMA PERANG 'TERRACOTTA' DI MALAYSIA. PERANCANGAN YANG LICIK SERTA BERMULUT MANIS, KINI, PAS DAN PKR MENJADI BUAH CATUR MEREKA DIDALAM PERCATURAN MENGUASAI MELAYU DAN MELEMAHKAN ISLAM. MEREKA HANYA MENGGUNAKAN OTAK SERTA KEKAYAAN WANG RINGGIT UNTUK MENGUASAI BANGSA  ' MEEM' YANG TERSESAT JALAN INI.
BANGSA ''MEEM' YANG TERMAKAN  IDEOLOGI DAN TERTIPU OLEH KELICIKAN PANGLIMA TERRACOTA. SEMUANYA NAMPAK INDAH TETAPI JAWAPAN DAN AKHIRANYA MELAYU DAN ISLAM MENJADI TARUHAN. KEUTAMAAN TERRACOTTA  ADALAH ;KUASA' YANG DIPEROLEHI MELALUI  UNDI MELAYU YANG TERPECAH KEPADA 3
JENERAL YANG DIPILIEH MEWAKILI "KABINET TERRACOTTA @ MAAJUJ' YANG LANTANG MENENTANG KONSEP MALAYU/ISLAM . BELIAU MERUPAKAN PENDESAK DAN PENCETUS GELOMBANG KEBANGKITAN 'TERRACOTA' DI BUMI ' PANJI-PANJI TENTERA HITAM'
TIDAK KAH KETURUNAN INI MEMPUNYAI PARAS YANG DISEBUTKAN SEPERTI               DIDALAM HADITH NABI.
BANGSA MAJUJ ATAU TENTERA TERRACOTTA SUDAH BERANI MENCABAR KEDAULATAN BUMI PANJI-PANJI HITAM. DENGAN 'PERPAGARNYA 'PAS DAN PKR' MAKA KINI MEREKA SUDAH MULA MENUNJUKKAN 'BELANG' SEBENAR TERRACOTTA.

“Dari setiap seribu terdapat sembilan ratus sembilan puluh sembilan.” … Abu Said mengatakan bahawa mereka berkata, “Siapakah di antara kita yang termasuk orang tersebut?” Rasulullah menjawab. “Sembilan ratus sembilan puluh sembilan Yakjuj dan Makjuj, sedangkan dari kalian hanya satu” (HR Bukhari, Muslim dan Ahmad)


Didalam hadis riwayat Ahmad, disebut sifat/rupa Ya’juj dan Ma’juj, iaitu lebar dahinya, sepet matanya, berambut kemerah-merahan dan wajahnya bulat seperti perisai.

MEREKA SEMAKIN HAMPIR DAN MENGELILINGI KITA PADA SETIAP HARI. CITA-CITA MEREKA UNTUK MENGUASAI KESELURUHAN JIWA MEEM YANG TERSESAT SEMAKIN HAMPIR. BANGSA MAJUJ INI DIIBARATKAN SUDAH  DIBERI BETIS TETAPI INGINKAN KESELURUHAN DAN MENGIKUT ACUAN MEREKA. PENENTANG ADALAH MUSUH MEREKA DAN KEKAYAAN DUNIA AKAN DIHIDANG UNTUK MEMBELI JIWA-JIWA INI. INI BUKAN POLITIK TETAPI INI ADALAH INGATAN UNTUK MANGSA MEEM YANG AKAN TINGGAL DIDALAM PENERBANGAN JAUH MENUJU ' AL HAQQ" YA  RABB.

IKHLAS DARI :- CAHAYA AL MAJID                                                 

No comments:

Post a Comment