Tuesday, 4 November 2014

THE PROMISED LAND : FATWA AMERIKA DIGUNAPAKAI SELURUH DUNIA

UMAT ISLAM BUKAN SAJA TELAH DIBELIT OLIH ULAR
AKAN TETAPI UMAT ISLAM JUGA  BAKAL DITELAN
OLIH ULAR


Bismillah-hir-rahman-nir-rahim

Cerita dalam kelambu negara ini semakin menyesakkan namun didalam 'kesesakan' itu eloklah sekali sekala meneritakan perihal dunia yang lagi sesak adanya terutama terhadap tangappan dunia terhadap Islam dan umat Islam.

Kalau satu ketika dahulu Amerika mem'fatwa'kan bahawa Osama bin Ladin adalah 'musuh dunia' atau musuh 'negara  orang Kristian'  yang dicapkan sebagai 'Islam fanatik', serta mengambarkan 'watak Osama bin Ladin' sebagai 'pengganas' yang perlu dihapuskan walau dengan apa cara sekali pun, namun sehingga kini 'perjuangan kumpulan tersebut' masih lagi 'bertaring' dan menjadi ancaman kepada mereka.

Setelah mempropoganda bertahun-tahun ketelinga negara-negara Islam didunia, akhirmya seluruh umat dunia,bukan saja penganut Kristian 'menentang'nya tetapi umat Islam dan pemimpin negara Islam juga 'menerima' 'lebel' ini sebagai kebenaran seperti yang didakwa Amerika.

Kalau dahulu watak Saddam Hussein digambarkan sebagai 'musuh' mereka dan begitu juga terhadap Muhammar Ghadafi, kedua-duanya menerima nasib yang sama, semuanya 'angkara' propoganda Amerika dan  Israel serta sekutu mereka.

Kini sejarah yang pernah  di'label'kan kepada Osama bin Laden tekah dicopkan pula terhadap kumpulan IS. Walaupun satu dunia tahu bahawa Osama dan IS adalah 'rakan ' mainan Amerika yang di'gambarkan' sebagai 'ancaman' kepada dunia, namun, pada hakikatnya ini adalah satu 'stategi' untuk memecahbelah negara=negara Islam agar menjadi lebih kecil. Mereka menginginkan agar Iran terpecah dua dan begitu juga dengan Iraq serta beberapa negara lain. Tujuannya adalah satu, iaitu 'untuk memudahkan ' mereka ''untuk menguasai. Itulah hakikatnya.

Tidak banyak negara Islam yang menyedari perkara ini namun pemimpin utama negara-negara Islam kebanyakannya telah 'termakan budi' olih itu untuk 'mengundur' kebelakang adalah sesuatu yang mustahil. Untuk itu tidak hairanlah bahawa kebaanyakkan hasil-hasil negara Arab ini semuanya 'tersimpan' dibank-bank di US dan juga di Eropah, semuanya 'berajenda'.

Satu perkara yang umat Islam perlu ingati adalah 'disebabkan' kebangkitan umat  akhir zaman akan terbentuk dibenua sebelah sini, dan mereka 'mengakui' akan 'Hadith' yang dikata olih Rasullulah, iaitu, kedatangan 'Al Mahadi' atau 'Panji Panji Hitam' dari Timur, maka, perancangan, untuk melumpuhkan 'kebangkitan' ini perlu di atur dan disusun dengan teliti, agar, kepercayaan' ataupun 'percubaan' untuk 'mengumpul' atau 'memulakan' pergerakan ini, akan 'terpantau' olih Kerajaan yang memerintah. Untuk itu bolih dikata, semua pemimpin negara yang berkuasa ketika ini, semuanya berkiblatkan kepada 'pandangan' dan 'pendapat'  Amerika.'

Sebagai jalan mudah untuk 'menggagalkan' perancangan kebangkitan' akhir zaman ini, semua ketentuan adalah disebalik tabir Pertubuhan Bangsa Bangsa Bersatu yang dikuasai olih Amerika dan Israel. Olih sebab itu, apapun kumpulan yang bakal 'timbul' atau 'berjuang' atas nama Islam samaada dibumi Arab mahupun benua Asia Tenggara ini, semuanya 'bakal' diintip' dan dijadikan 'bahan' untuk dimusnahkan.

Memulakan persengketaan atau tidak bersependapat dengan alim  ulama serta orang berilmu dijadikan bahan untuk 'perpecahan'. Mempertikaikan 'kesucian' yang terjaga dan terbela' selama ini dijadikan bahan untuk 'perdebatan',, semuanya bertujuan  untuk 'memporak-peranda'kan kefahaman 'Islam yang suci' lagi murni.

Membuat 'kebajikan' dengan 'nama Islam' serta menggunakan 'Islam' untuk mengaut keuntungan telah mula dilakukan dan kini dijadi 'alat perdagangan'. Kini Islam telah jadi 'barang perdagangan' yang bolih  dijualbeli olih mereka yang bukan dari 'ahli'nya. Apa lagiyang belum mampu dijual Amerika dan Israel kepada umat Islam,?

 Ingatlah semuanya telah di'tag'kan dengan 'nombor' atau 'angka' . Setiap pergerakan dan rahsia anda sudah ditangan 'mereka'. Kedudukan anda bolih dikesan 'melalui' satellite' 'data' mereka.

                                          

                                                                     Selamatkah anda.?????


                                                       ikhlas dari : Cahaya Al Majid

No comments:

Post a Comment