Monday, 16 September 2019

THE PROMISED LAND : INI KEBANGKITAN : SIAPA.BAKAR SIAPA TERBAKAR!!!

Bismillahhirrahmannirrahim.

LANGIT MERAH DITANAH MELAYU.

Mahathir dan Najib adalah "asbab" untuk "projek Mega" sang Pencipta.

Kehendak Allah SWT.

"Tidak akan bergerak sebesar zarah melainkan semua itu adalah kehendak Ku"

Alhamdullilah, itulah yang terjadi dan itulah perancangan Nya.

Najib "digerakkan" untuk melakukan kesalahan dalam kes "1MDB" manakala
Mahathir " digerakkan" untuk melontar dan "mencetuskan" situasi seperti "pembohongan"  negara akan bengkrap dan hutang 1 Trillion serta Najib pencuri.

Najib dijatuhkan melalui kesalahan dan Allah SWT telah membutakan hati dan mengalpakan diri nya,  manakala Mahathir  Allah SWT naikkan melalui "janji janji" dan fitnah hutang 1 Trillion yang telah Allah SWT "dibayangi" dihati dan fikirannya.

Bagi yang mengerti dan yang memahami, semua.ini adalah perancangan Yang Maha Esa buat negara ini untuk kita beralih keprasa yang amat dinanti nantikan olih semua umat Islam.

Rentetan dari peristiwa jatuh menjatuhkan  antara Mahathir dan Najib, maka,  perkara perkara yang diatur Allah SWT mula terjadi.
Ketidakpuasan hati dikedua dua pihak antara "kelompok panji panji Najib" dan "kelompok panji panji Mahathir meletus dalam berbagai bentuk.

Dan asbab yang paling memberi kesan terhadap "kebangkitan" ini adalah kelantangan suara orang bukan Islam serta beberapa kerat umat Islam yang "dibutakan mata hati nya olih Allah SWT akan keberadaan Zakir Naik dinegara ini.

Beliau adalah manusia yang  Allah SWT pilih dan telah berjaya membuka "pintu hati" beribu bukan Islam untuk memeluk Islam dan mengEsa Allah SWT.

Selain itu isu Jawi yang diwar warkan menteri Pakatan Harapan ditentang sendiri olih pengundi bangsa DAP yang rata rata telah memberikan undi mereka 100% kepada Pakatan atas alasan kesamarataan yang dibawa olih Mahathir.

Diatas segala penghinaan dan cacian yang dilakukan olih pemimpin bukan Islam terhadap agama Islam, bangsa Melayu serta Institusi Raja Raja Melayu yang gagal dibendung olih Mahathir dan puak Pakatannya, telah membarahkan lagi keadaan dan "kebangkitan" umat Melayu dan Islam mula membuak buak.

Alhamdullilah..kini..umat Melayu Islam telah menyedari akan keperluan bersatu.

Bukan saja UMNO dan PAS telah pun memulakam Penyatuan.UMMAH namun dalam dunia siber alam maya orang Islam telahpun  bersatu dalam ajenda BMF dan sehingga kini dan memdapat sokongan hampir 1.6.juta pelayar Muslim menyertainya.

Ini.merupakan satu persatu kebangkitan atas kesedaran dari apa yang telah berlaku yang berantaian dari peristiwa diatas perlecehan terhadap orang melayu ,.agama Islam.serta institusi Raja Raja Melayu dinegara ini olih pemimpin bukan Islam.

Alhamdullilah..

Cahaya al Majid.
1 comment:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete